Subscribe:

Sunday, November 13, 2011

CONTEST MY BESTFRIENDS FOREVER by CIK AYU"

HAa....untuk hari ni ambo nok buat sesuatu yg tak pernah di buat ambo...iaituuuu
Menjoinkan diri dalam CONTEST MY BESTFRIENDS FOREVER by Cik AYu

Ponin jugop nak cari gambar yang sesuai,yang cun melecun,yang gempak habis,yang kacak bergaya dan banyak yang-yang terlibat lagi..last2 ambek gam gambar yang tak sekacak tuan blog nih.. wallow we!!!
Sobonarnya..xse melibatkan diri dalam contest nih,,almaklum la...kitorang laki takde banyak sangat gambor..tetapi,memandang kan Cik AYu iaitu merangkap junior beria-ria suruh masuk..tanpa berfikir panjang ambo masuk jugop lah..hehe...ehem2..

Lokasi: Masjid Kuching (yang atas bukit tuh)
Gambar ni di ambil mase raya aidil adha tahun lepas, kitorang siap smayang raye kt kuching lagi tuh...hehe...gambo ni di ambek lepas smayang raye( kitorang smayang k,)
Faaizi(dari kiri) tu tak pandang kamera sebab ternampak awek cun keluar dari masjid, yang aku(kanan) plak tidur jap sbb tido lewat pastu kena paksa bangun awal nak gi smyg raya jauh2... Faiz(tengah) senyum lebar jer,mesti ade sesuatu nih...mesti la...paling muda antara kitorang..hehe

Haa....tak harap pun menang dalam contest nih...first time join...tapi kalau menang nak la jugak hadiah gempak2 macam Keta Ferrari ka, Jam tangan Licon ke, Basikal Fixie ke..hehe..Boleh ke Cik AYu?
Dan nak ucap terima kasih kat Cik Cue sbb ambo guno blog dio wat jadi rujukan utk join contest nih, jange maros yer Cik Cue.. heheh..


ha..kena wat pe lagi ek?oh..tag manusia yg ade blog..ini dia
>> Cik Cue
>>Cik Ayu