Subscribe:

Sunday, January 8, 2012

Hari-hari Sebelum First paper

Ye..hari- hari sebelum first paper...
Tajuk post ini menunjukkan aku belum lagi bertempur dengan sebarang kertas final exam pada 8/1/2012.
Orang lain dah tunggang terbalik dah menjawab, aku plak doh masih tengah ready senjata2 untuk ke medan tempur....heheh...

Orang kata(selalu lah doh dengar orang kata)

 "Penantian Satu Penyiksaan"

 Betul tu,bukan tentang loving2 jer..menunggu nak exam pun siksa jugak derr..
dub dap dup dap lain macam jer rase...

 Study xde la sangat,sebab aku ni speasis malas yang amat sangat, tapi alhamdulillah..
sebab terbuka jugak buku untuk aku baca...ohho..

 Aku tak suka study 24 jam, macam setengah2 member dok update kt FB
"Nak study sampai lebam"
tak mungkin ini berlaku kat aku selagi aku belum beribadah sampai lebam(benda susah nak terjadi..huh!)

Ok, setiap petang aku pasti rase boring,dan setiap petang jugaklah aku akan melawat Tasik UNIMAS..
Bukan nak hilangkan stress(sebab aku mane stress,study pun tidak) tapi aku saja nak menyegarkan diri dengan tiupan angin petang, memang indah+ meriah suasana kat jambatan nih..meriah dengan student2 yang bergelak ketawa..aku suka itu...hohoh..

Suasana dari jeti Jambatan Cinta UNIMAS
 Ramai yang hadir dengan berbekalkan makan(mcm berkelah) tapi separuh makanan tu adalah 
rezeki untuk ikan..best je jadi ikan,aku nak makan nasi pon mencari duit syiling....hehe..Nasib ko la tu ikan..

Selipar yang menjadi tatapan umum
 Entah selipar sape yang aku ambek nih..saje jer nak try application baru gune camera 
Samsung Galaxy Mini aku ni (app Camera 360)..ok tak pewarnaannya?
aku guna Retro punye effect..hehe

Ini bukan cobaan, ini betul-betul(Gambar real nih!!)
 Yelah..bertarikhkan hari ini,8/1/2012, maka aku dah mula study betul2 dari awal pagi(9am,awal ke tu?)
dengan menkaji segala ciri soklan dan jawapan untuk di bawa ke pentas peperangan besok.
Terasa subjek ini agak membunuh dengan hanya bekalan nota2 yang di tulis dengan 
mode 'malas' sepanjang semester..erghhh...

Inilah peluru yang akan di bawa besok
Esok, harap-harap tak hujan dalam jam 1.20pm-5pm..sbb medan peperangan besok di adakan kat 
kampus timur, kena naik bas awal-awal.

Kalo hujan,kuyup la pakcik masuk dewan,hoho..bimbang basah plak 'toyol' nanti..hehe

Maka bermulalah besok First Exam ambo.
---Signal & System----
---9/1/2012---
---2pm-5pm---
---DK6,Kampus Timur---

Harap walaupun tak dpt di banggakan, namun tidak menghampakan.

P/S: Rakan2, doakan kejayaan ku menjawab exam besok..kahkah...