Subscribe:

Friday, December 2, 2011

T-Shirt PERINTIS WARISAN


Make dengan ini,sy ingin mengumumkan bahawasanya,baju T-Shirt PERINTIS WARISAN sudah pun di tempah dan akan siap tak lama lagi..hehe...


Tibe2 plak dah siap,sebab tempahan terbuka kepada pelajar UNIMAS sahaja setakat ini, kalau bukak kepada umum ade kot yang nak beli...hihi..

Tak ramai pun...tempahan yang berjaya di kutip adalah sebanyak 40 helai dengan harga rm26 sehelai..mahal kot...tapi nak wat cm ner...design ni original dari aku sendiri..

Tuesday, November 29, 2011

Umpama Rebana Pecah Seribu

Pasti aku sentiasa meratapi kenangan bersama,
sebab rebana tu penuh dengan kenangan walau baru jer bersama.
Tapi mujurnya rebana tu masih elok bersama,dan buleh di guana untuk persembahan.



Cuma perumpamaan 'Umpama Rebana Pecah Seribu' ni bleh guna
utk nasib aku sekarang.

..Baru jer mula berharap...
...Mula memahami cara dan teknik...
...Makin sebati dengan jiwa...
...Semangat seperti Rebana Pemula...

Tapi kini ia pecah tidak boleh di selamatkan

Adakah ucapan Selamat Tinggal adalah ucapan terakhir?
atau masih ade keajaiban bakal berlaku?
Hanya Tuhan Yang Tahu..

Sunday, November 27, 2011

HaRi Ini Hari BooRRinG!!

Urgghhh.....boring boh hari ni.... 27/11/2011


Langsung xdop aktiviti yang aku buat.

Dari pagi sampai tengah hari....dok lam bilik jer..

Dari tengah hari sampai malam..pun same dok lam bilik jugak...
ayyoooyyoo..apa mau jadik??
Buah Hati plak keluar dengan kawan2...lalala~
nak ikut malu,semua pompuan...wahaha...

So,ngadap laptop jelah..layan la internet walau broadband ni membekalkan internet yang setaraf sifut sendut..

Dan seharian ini juga aku asyik dok telan air teh satu jug terr..bleh kembung+kencing manis ni,sebab dok telan sorang2.. =_="

Tapi bermula jam 8mlm ni aku rasa kebosanan aku pasti terubat..
mula jam 8pm:

latihan nasyid utk pertandingan MPI(Minggu Penghayatan Islam)
habis jam 9,30pm.
lepas tu plak
jam 9.30pm:

Latihan dikir barat pulak utk pertandingan FKIK(Festival Kesenian Inter-Koleh), persembahan Pesta KoQ dan persembahan utk program Transformasi Muzik Tradisional dan Moden bersama AM Band. Wohoho~

Harap2 enjoy ini malam..

P/s: Kepada Ayu(buah hati) mesej2 la sayo nih deh..hehe