Subscribe:

Thursday, November 24, 2011

Budak Kecik Mate Biru *_*

Budak ni dah mempunyoi mata 'Ira Brown',baru je umur 2 tahun,tapi dah pun popular sebagai model di USA...Wow...giler ah..(aku umur 23tahun pun ramai lagi kat UNIMAS ni tak kenal aku,ini kan pula satu MALAYSIA)..cayya lah

Mak bapak dia plak dah tandangan tangan contrak untuk syarikat pakaian bayi yang popular.

Budak ni memang cute tahap gaban,dah macam anak patong dah..walla wei..

Kata mak bapak die(ciss,macam aku plak yg gi temuramah mak bapak die), anaknyer sangat gemar bergambar di hadapan kamera dan tersangatlah bahagia semasa bergambar untuk feshion show-nye..fuhh~





Living Doll











Fuhh~ bile dah besar nanti mesti lagi comel...hehe...kalah la artis2 yang sedia ada..wahaha..