Subscribe:

Friday, November 11, 2011

JiWa JiWaNg KaRat BErkarat

Pehal plak aku citer sal jiwang jiwang plak nih...??Isshh!!!

Suke hati mak kucing sbelah rumah jiran tokwan kawan karib aku punya sdare lah nak citer ape pooonnponpon..



Dah aku tak de idea nak update blog..hahha..

Bukan ape..setiap insan yg bernama manusia pastinya ada perasaan cinta dalam diri dia.Samada cinta pada ibu bapa, cinta pada keluarga,cinta pada harta benda, cinta pada haiwan dan yang paling popular ibarat kfc yg masih panas 'Cinta Pada AwekNya'.


Biarlah die mat rock ke!!yea yeah!!!

mat metal ka...warghhhh!!!!


peminat tarian Tradisional ka... Ewahh!!!

yang minat dikir barat macam aku ni ka... Adodo ado do do!!!
mereka mesti ade punyer lah perasaan cinta yang tersenarai dalam kamus hidup manusia..cume cara cinta itu di sampaikan adalah berlainan mengikut kreativiti masing2.
Macam aku pernah letak kan cinta pada barang2 aku..jadikan benda tu girlfriend aku..seperti:

motor klasik

kancil buruk ku..hehee

tp semua tu xde ngan aku skang..al maklum lah..aku di sarawak...xdpt nak bwk pe2 kenderaan ke sini..gile nak post keta motor..habis duit tuh...nak beli motor...xkot..lain la kalau ade yg jual murah mcm member aku tu dpt beli,kompem aku beli gak...

tp aku basikal tua pun lom tentu nak beli..

tapi tok lupa jugak utk sayang dan cinta kepada Allah dan nabi kita Muhammad S.A.W

Ok,tu jelah nok crito2 pasal cinta2 nih..takde lah jiwang sangat kan?
So ape pendapat korang dengan cinta?
Jangan sampai cinta membutakan anda semua,biar cinta saja yang buta.

~Cintailah orang mencintai kita~

1 komen:

Post a Comment