Subscribe:

Friday, December 2, 2011

T-Shirt PERINTIS WARISAN


Make dengan ini,sy ingin mengumumkan bahawasanya,baju T-Shirt PERINTIS WARISAN sudah pun di tempah dan akan siap tak lama lagi..hehe...


Tibe2 plak dah siap,sebab tempahan terbuka kepada pelajar UNIMAS sahaja setakat ini, kalau bukak kepada umum ade kot yang nak beli...hihi..

Tak ramai pun...tempahan yang berjaya di kutip adalah sebanyak 40 helai dengan harga rm26 sehelai..mahal kot...tapi nak wat cm ner...design ni original dari aku sendiri..

0 komen:

Post a Comment