Subscribe:

Tuesday, January 17, 2012

Kereta Berumput

Pernahkah anda tengok kereta yang di penuhi rumput?
Ha...sekarang bleh la tengok...hehe
Jom tengok...

Keta mahal-mahal bleh plak dia slumber jer wat cam nih

Dengan tuan keta pon wat fesion sama...hoho


haha...lawo la plak

Cam ne nak bawak keta nih?

Keta ini xperlu basuh,tapi hanya kena siram...hehe..cool

Kura-kura berlumut..heheh

Siap bleh wat corak lagi

Van pon turut menjadi mangsa

Itu sahaja santapan hari ini, amacam,terasa nak buat untuk kereta anda jugak ke?di persilakan, mesti anda akan rasa kesegaran faura dan faunanya..hehe..nak lagi best tanam la pokok plak, pokok durian ka,pokok balak ka..mesti nampak lagi awesome...hehe

2 komen:

Ana Jannah said...

hahahaha...cantik...tapi kalau kat mesia neh xlama mati la rumput2 neh....panas sangt...kalau time parking lagi lah....heheheh

Shahrul Faiz said...

Kena tambah air pancut la kat atas keta,wat sejam sekali..heheh

Post a Comment