Subscribe:

Friday, March 2, 2012

Lame ambo tidok update...

Bukan apo, almaklum sajo lah...ambo ni ke student..xdan nok mengupdate kan blog nih, orang kato apo? bersarang ek?tp ini tidok, udah berkulat hijau tidok mencuci dengan update2 terkini..hohoh...
sebabnyo, sesi pendaftaran la, keno buat itu,keno buat ini..xdan nak nak buat koje lain selain melayari web pendaftaran..


dan lepas daftar plak, ade plak sesi daftar sabjek..ini la yg banyak buat pelajar poning kopalo..mau tidoknyer..kate open register kul 11pagi,kul 11malam baru komplet daftar nyer...xtunggu melepas pulok subjek2 yg hendok di ambil, kalu dok ambil cepat2,buleh exstand derr...


Bile sume tu dah settle, mulo pulak sesi pembelajaran, ko sano ko sini la...dan yang lebih  bermasalahkan ambo, ptptn sampai sekarang idok masok2 lagi..ponin dah nih, nokgi register satu kos ni(special case), keno la status pembayaran yurang pengajian tu lepas, tp doh ptptn tidok masuk, tergendala la semua, runsing jugok takut tidok dapat daftar sem nih..maunyer di bawo ke sem2 depan,sabjek berangkai ni..aduhai ponin sudah,


minggu dopan ambo akan gi office nak settle kan masalah yg pelbagai nih..

ok lah takat ini saje layer...maleh ambo nok ngomen2 banyok, macam2 lagi khojer nak di buet eh..

Wassalam...

0 komen:

Post a Comment