Subscribe:

Thursday, September 8, 2011

Boring2 Main Games

Sepanjang cuti ni mcm game yang aku dah try..hehe..almaklum la, cuti lame katekan 4bulan tu..tak penah org merasa sebelum nih...dan lebih aktif lagi aku main game lepas raya..sbb keja pun dah takde...nak beraya sakan katakan...Heheh...Padahal main game je keje...

Ni nak cite pasal game sket...
First game yang aku nak cite ialah... PES2011


Mode yang slalu aku main Become A Lagend. Part ni kita kena buat satu karekter@pemain baru,nak boh muka kita sendiri pon bleh,mcm aku buat.BOh nak boh name ape,dari negara mana,Start2 game,kita akan di tawarkan utk bermain di kelab yang bawahan dulu..sbb popularity dan kemahiran kita masih di tahap rendah..so,kalau pemainan kita meningkat,dan pelbagai skill kita update, gaji kita akan meningkat dan harga pasaran kita pun naik, kelab dunia akan cube berebut utk mendapatkan kita utk menyertai kelab2 mereka,.best2


NI lah karekter yang aku buat dalam Become A Lagend..ada la nak sama ngan muka aku sket..siap pakai cermin mata lagi tu..haha

Kalu sape2 nak main,pastikan PC@laptop berciri seperti yang di paparkan di bawah.

PES 2011 (Pro Evolution Soccer 2011) MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
OS: Windows XP SP3, Vista SP2, 7
CPU: Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent
RAM: 1GB
HDD: 8GB free
MEDIA: 4x DVD-ROM Drive
VIDEO: DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 or AMD/ATI Radeon x1300 video card)
SOUND: DirectX 9.0c compatible sound card
Pro Evolution Soccer 2011 RECOMMENDED SYSTEM:
OS: Windows XP SP3, Vista SP2, 7
CPU: Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor
RAM: 2GB
HDD: 8GB free hard disk space
MEDIA: 8x DVD-ROM Drive
VIDEO: DirectX 9.0c compatible video card. 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD/ATI Radeon HD2400 or better)
SOUND: DirectX 9.0c compatible sound card

Mana kala Game seterusnya ialah Game TorchLight II



Game ni org tengok macam game DOTA yang hangat di perbualkan oleh golongan muda di IPTA/IPTS mahupun di skolah2. Game adalah game style action-role playing..Game ni ade kisah ceritanya sendiri,sampai aku pun maleh nak ambek tahu sbb panjang sangat.


ni gambar TorchLigh 1
Utk yang minat,tengoklah ciri2 laptop@pc anda layak ke tak..hahah

Minimum System Requirements
OS: Windows 2000/XP/Vista/7
Processor: Pentium 3 @ 800 MHz
Memory: 512 MB
Hard Drive: 400 MB Free
Video Memory: 64 MB (ATI Radeon 7200/NVIDIA GeForce 2/Intel GMA 950)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard and Mouse

5 komen:

Switsoul Brendos said...

cmne ko create karekter tu ish? muke sbjik dah cm ko mase mude2 dlu..muahahahaha..

Switsoul Brendos said...

tgk dgn jelas cm ko edit kai photoshop ja.. hahaha..

ShahFaiz said...

sonang ja,kalu mu main,mase nak wat carecter tu,bahagian face,ade download face..cari le gambornye...pastu buat la kasi padan

*rainyscream* said...

tak pernah main dua-dua tu. main counterstrike, dota, red alert baru je..tapi tak terer pun.ahaha

ShahFaiz said...

rainuscream,dota ngan redalert pon ambe tok pro gak..tambah2 DOTA tu..sampai la dok pening nak pilih accessory dia...haha...lantak lah

Post a Comment