Subscribe:

Tuesday, December 27, 2011

Bag Beli Belah Eropah yang Style Giler

Huargghhhh!!! Walau ku menguap, tapi mata tokse tido lagih....ado kah dok ngatuk atau sebab ralit dok main tenet? lagho2...
Pade malam2 buta ini(susah nak type sbb aku tutup lampu,kesian kat roomate nak tido) sbb dok gune lampu suluh jer utk menyuluh ke arah keboard ku ini, nak kongsi ngan korang pasal keunikan bag membeli belah yang memang style giler, ni ada kat bahagian eropah...sangat2lah kreativ diorang ini...

Jom kita lihat gambar2 di bawah,,,, : )



Fuh...nampak gagah jer bawak bag nih...

Hahah....ni kes naye nih... >_<

Membawa bag darah utk di dermakan,sama kurang darah 'come here'

Sentiasa bawak rotan bersama, anak2 pasti takut..hehe

Pe kes bawak pintu jer..haha

Macam tengah bawaj itik ni gi jalan2 kat shopping mall jer

Ni jalan2 sambil pimpin orang utan...kehkeh

Hati-hati tangan tuh!!

Ni la penyebab ramai kanak2 tersesat kat mall..sbb ingatkan dah pimpin anak die betul2..haha

Sapekah sanggup mengangkat bag ini??erkk

rambut kena tarik pun bleh senyum

Yeah, bijak2..

Erkk.....bag yang ni yang paling takleh blah...kalo2 kat tempat2 sunyi ternampak orang bawak bag nih mau nye lari lintang pukang...Ooooo... ~_~

2 komen:

yaya^^ said...

hahaha..lawak gile..bole ilang ngntuk tgk nih..=b

Shahrul Faiz said...

bagus,tengok la sampai ngantuk yer..haha

Post a Comment