Subscribe:

Saturday, December 31, 2011

.:: Muhammad Nuqman(update) ::.

Yeahh!! Kali ini hatiku berbunga-bunga untuk meng'update'kan blog ini..
Bakpo dan kenapo? it because kerana interface Blog ku yang makin menawan, dan kerana ada plak insan menawan yang hadir di dalam hidup dan di dalam dunia ini.

Bukan Gewe atau kekasih yang ambo maksudkan.
Tetapi ia adalah anak sedara ku yang pertama... Wihhii!!!! ^_^ Gumbira derr
sekarang aku menjadi Pak Sedara eh bukan Abang Saudara derr..heheh

Haa..itulah tujuan ku menulisnya...dan tajuk post ni adalah nama anak saudara ku itu..
Tapi belum rezeki lagi aku nak jumpe baby yang cumel itu..maklum la,abang sedara diakan dok jauh..
pasti dia tak sabo menunggu untuk berjumpa dengan Abang Saudara die..yoo..

Haa...inilah gambar pertama yang ambo dapat, ramai hok mms,adik, kakok dan my father. 
Tengok tu, mace tau2 jer gambar dia di ambil utk di hantarkan kat Abe Saudara die..
It's Me!!! >_< 

Ha..ini gambar ke-2 yang ambo dapat, mancung dan cumel jer muke die..macam Abang Saudara dio jugop..heheh...
(Abang Saudara dio meme pandai bergurau) 

Alalaa~ comang nyo dio tidor..mace Abang Saudaro dio jugop...haha...
Tapi kalu doh besar,mesti dio lagi semak ni (Terasa diri tergugat ~_~)
Akan tetapi, lepas beberapa hari aku mendapat berita yang agak membuat hati ini sebak,
Baby Nuqman Basyir telah di masukkan ke hospital akibat penyakit kuning,
Kate mak ambo "Berap jugop kuning dio,berapo doh tok ingak, tapi tinggi la"
Oloh,syiannyo terhadap beliau yer..

Inilah keadaan adik Nuqman ketika terpaksa di tinggalkan di Hospita Besar Tanah Merah untuk rawatan. My sis royak,nok masuk dale bilik ni keno pakai cermin mata khas untuk elak mata kita buta.
Ganah jugop napok,mace Cyclop pong ade...Bleh sayo nok dok dale ni jugop? Sebab napok hebat!

Ni plok gambar beberapa hari,tapi masih di hospital,napok lagi kekuning kuningan, kesyiam ko anok sdaro ambo dih.. 

Dan di bawah ini adalah gambar terakhir seorang insan,tapi buke gambar baby Nuqman deh, 
tapi insan ni pong pernah menjadi seorang Baby jugok suatu maso dahulu...hahah..
(Abang Sedara dio meme pandai bergurau)
.
.
.
.
.
.
.
.
Haa....inilah dia insan yang pernah menjadi baby suatu masa dahulu 
iaitu merangkap Abang Saudara baby Nuqman..hehe
Nampak tak, rambut abang saudara dah same dengan anak saudara die...hehe..
Yeah!! Nuqman, kita bleh jadi geng... ^_^ v

0 komen:

Post a Comment